+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

Машина за залепяне на кашони /кутии Endoline SPT

Полуавтоматична машина за залепяне на кашони Endoline SP-T

Полуавтоматична машина за залепяне на кашони – лесно за експлоатация решение, подходящо за залепване на кашони с различни размери. Системата включва в себе си входна опаковъчна платформа, адаптиращ се по височина залепящ модул, странични транспортни ленти за задвижване на кашона, взаимозаменяеми глави за залепваща лента (тиксо) и система за адаптиране на залепящата глава по височина.

Адаптиращ се по височина залепящ модул – адаптиращия се лепящ модул позволява да се залепват кашони с различни размери и обезпечава превъзходно качество. Модулът се отваря изключително лесно и позволява бързо презареждане на долната глава с лепящата лента и без пренастройки.

Двойни заздравени колони за носачите на залепващите глави – качественото изпълнение на залепящите глави и здравата конструкция обезпечават надеждност на работата и свеждат до минимум вероятността от спиране на линията поради неизправност.

Ефективност - полуавтоматичната машина за залепяне на кашони съкращава времето и усилията, които се изискват при ръчно опаковане в кашони. Машината за залепяне лесно се интегрира с други части на опаковъчните системи, машини за формиране на кашони и опаковъчни станции.

Взаимнозаменяеми глави за лепяща лента – при серия 100 няма необходимост от адаптация и може да се експлоатира без да се губи време за настройки.

Компактност - оборудването Endoline е компактно и не заема много място във Вашето производство. Това позволява то да бъде инсталирано на малка площ, съвместно с други опаковъчни линии и конвейери.

Ниска стойност и бързо изплащане на инвестицията – проектирано за максимална производителност и ефективност, оборудването на Endoline бързо изплаща направената инвестиция. Оборудването от серии 100 и 120 ще Ви предложи максимална производителност и възможност да се намали престоя на линията до минимум.

 

Технически характеристики

Опции:

  • Направляващи кашона рамена
  • Захранващ конвейер
  • Взаимозаменяеми глави за лепяща лента.

 

Параметри на кашона (мм):

  Ширина Дължина Височина
Минимум 100 120 110
Максимум 500 800 500
 




 

Захранване: 240В, 50Гц

Изпълнение: мека стомана със цветен защитен слой RAL9010 или неръждаема стомана

Размер на лепящата лента: ширина до 75 мм