+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

Решения

Аркон България ЕООД осигурява доставката на консумативи и резервни части за цялата гама оборудването, която предлага.

За въпроси, свързани с консумативи и резервни части, моля свържете се с нашия отдел за доставки.

Компанията Domino UK е един от лидерите в производството на маркировъчно оборудване. Тя произвежда дребно символни и едро символни мастиленоструйни принтери и предлага широка гама мастила за маркиране върху всякакви повърхности. Мастилата се произвеждат на основата на кетон, минерални и растителни масла и дават възможност да се избере мастило за практически всякакви условия на производство.

Аркон България ЕООД е ексклузивен представител на компанията Domino на българския пазар.

Ние можем да гарантираме качеството на мастилата и техния произход, като предоставим необходимите сертификати и листове за безопасност. Работейки с нас, можете да бъдете сигурни, че нашите консумативи няма да навредят на вашето оборудване и фирмата ви ще може да предостави цялата необходима документация на съответните органи за контрол на използването на течности с неизвестен произход. Аркон България ви гарантира също, че ще получите квалифицирана помощ от нашия сервизен отдел, както и качествено гаранционно обслужване, включващо подмяна на части, ако е необходимо.


Една от последните новости, които ви предлагаме е да изберете принтер, който не се нуждае от време, материални и трудови разходи за поддръжка. Просто трябва да замените основния елемент на мастилената система Qube, в който са включени всички основни филтри.

Ние доставяме различни цветове мастила, които ярко се открояват на повърхността на всеки материал. Предлагаме също и безцветно мастило, видима само на ултравиолетова светлина, както и мастила, които променят цвета си след стерилизация на хранителните продукти. Нашите мастила могат добре да се нанасят и върху мокри и мазни повърхности.

Възможностите на нашите принтери позволяват да се номерира продукцията, да се поддържа висока скорост на печат, да се отпечатват ясни и четливи много редови кодове. Можете да управлявате принтера без да ставате от бюрото си, задавайки му задачи за печат от вашия личен компютър.

Компанията Domino е избрана за партньор от водещите в световен мащаб доставчици на производствени линии.

Пазете се от имитации! Мастила, произведени от Domino във Великобритания в съответствие с оригиналната рецепта, можете да закупите в България единствено от фирма Аркон. Само оригиналните консумативи могат да гарантират безопасност на вашите служители, опериращи с оборудването, както и на мастилената система на принтера.

Нашите мисия е да предлагаме цялостни решения за бизнеса! Независимо дали искате да закупите оборудване за нанасяне на висококачествена маркировка на вашите продукти, консумативи за специфични приложения или да получите сервизно обслужване, просто наберете нашите телефони и ние ще решим всеки ваш проблем.