+359 2 9523933

Аркон България ЕООД

Новини

ARCON-stand-01.jpg
 


За поредна година Аркон България ЕООД ще вземе участие в изложението СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, което ще се проведе в София в периода 6-9 ноември 2019 г.


Паралелно със СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, ИНТЕРФУД & ДРИНК, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и СИХРЕ.


Събитието се утвърди като предпочитано място за ползотворни бизнес контакти и възможност за делова перспектива за българските производители, търговци и вносители на хранителни продукти и напитки, специализирано оборудване и техника. Изложбата, радваща се на нарастващ интерес от страна на традиционни и нови изложители, отново ще предостави възможност на български и чуждестранни професионалисти от бранша да се запознаят с нови продукти, машини и технологии, както и да осъществят ползотворни делови контакти.

Заповядайте на нашия щанд № 2С9 в зала 2, където АРКОН, съвместно със своите партньори, ще представи своите нови професионални и съвременни решения в областта на опаковъчната техника и продуктовата маркировка!

Повече информация можете да намерите страницата на Интер Експо Център: https://food-exhibitions.bg/index.php/bg/mliako